* Inspiratiesessie: Focus houden bij jezelf!

Deze sessie is bedoeld voor hooggevoelige vrouwen die graag eerst kennis willen maken. Want als HSP-vrouw snap ik natuurlijk hoe spannend het voor je is. We wandelen samen op het strand en als support mag je je eigen hond mee nemen. In ons gesprek kun je aangeven waar je in je werk tegen aanloopt en waar jij behoefte aan hebt in je HSP-leven. En dat kunnen we inzetten in een kleine (familie)-opstelling zodat je kunt ervaren wat het effect daarvan is. 

De sessie duurt ongeveer 1 uur en jouw investering is € 35,00.

* Stilte wandeling                                                          

Elke maand organiseer ik een ontspannen strandwandeling met het thema 'Tot rust komen aan zee' op het strand bij Callantsoog van 10.30 - 12.00 uur.

De wandeling is geschikt voor sensitieve vrouwen die in een rustig tempo een paar km op het strand kunnen wandelen. Na een korte bodyscan gaan we in stilte wandelen en genieten van de wind en het geluid van de golven. Halverwege de wandeling doen we ademhalingsoefeningen om nog beter tot rust te komen en onze innerlijke kracht en energie te voelen.

Na afloop drinken we nog een kopje koffie of thee op een strandpaviljoen (bij deelnametarief inbegrepen) en is er mogelijkheid om je ervaring te delen. Rond 12.30 gaan we heerlijk ontspannen weer naar huis.

Kosten: € 15,00 vooraf contant te voldoen.
Graag opgeven via onderstaand formulierđź’•

* Tip

Ken je een HSP-vrouw die een inspiratiesessie goed zou kunnen gebruiken en zou je die aan haar kado willen geven? Dat kan! Kies dan hieronder voor een waardebon dan stuur ik die zo snel mogelijk naar je toe.