Recensie Barbara Lochtmans

Dankbaar voor de mooie inzichten die ik heb gehad en het gevoel van vertrouwen dat ik in mijzelf heb teruggekregen door de invoelende coachsessie met Caren en Bhodi. Het is moeilijk in woorden te vatten wat ik vandaag allemaal heb ervaren en gevoeld. De zee, de ruimte, de duinen, de lucht en de wind. Wat een geweldige omgeving voor een coachsessie.  Alleen dat al helpt om uit je hoofd te komen en al je zintuigen in te zetten om te voelen en te ervaren. Caren hielp mij goed om stil te staan met wat er in mijn lijf allemaal te voelen valt. Voor mij niet heel gewoon want ik ben echt een denker. Als ik kwam bij een gevoel en er hakkelend en zoekend woorden aan probeerde te geven kwam Bhodi mij met zijn neus een klein duwtje geven tegen mijn hand. Dit voelde als ‘een handreiking’: je zit op het goede spoor. Ook drukte hij zich soms even tegen me wat voor mij voelde als: kom maar, leun maar even op mij. Ik zie jou, je bent niet alleen. Caren stelt mooie vragen en ik voelde een fijne verbinding met haar waardoor ik me veilig voelde om ook dieper te gaan naar intens verdriet, onmacht en het gevoel van onvermogen wat dat bij me oproept. Het mooie was dat ik het daarna ook los kon laten en vertrouwen voelde dat het goed komt en zelfs al goed is. Ik voel me nu lichter, levendiger en vol vertrouwen en daardoor kan ik ook beter afstemmen op wat mijn kinderen van mij nodig hebben. Caren en Bhodi hebben dat in 1 sessie bereikt. Bedankt Barbara🪂

Recensie Orsetta Megale

Afgelopen zondag een ontzettend mooie sessie van Caren mogen ontvangen op het prachtige strand van Callantsoog. Ik mocht mijn hond Timo meenemen om samen de sessie mee te doen. Ik had door de telefoon al een ontzettend fijne klik met Caren en had er een fijn en vertrouwd gevoel bij. Op de dag zelf mocht ik veel inzichten ontvangen middels vloerankers die ik zelf had uitgekozen en ook Timo gaf mij de nodige inzichten. Caren begeleidde de sessie ontzettend fijn , ze heeft een fijne stem en was echt aanwezig voor mij en Timo. Ook de nazorg was erg fijn want een paar dagen na de sessie vroeg ze belangstellend hoe het met ons beiden ging. Het was echt ontzettend de moeite waard.
Orsetta Megale
☀️

Recensie Indurekha

Al een poosje liep ik rond met een vraag over mijn praktijk en mijn eigen onzekerheid daarover. Caren hielp mij met een paar doordringende vragen om tot een duidelijke vraagstelling te komen en daar gingen we vervolgens op een rustig stukje van het strand samen met haar bijzonder gevoelige hond Bodhi mee aan de slag. Zij deed dit door mijn weg naar mijn verlangen uit te zetten in tussenstappen met behulp van een aantal afbeeldingen, die ik intuïtief had uitgezocht. Hoe treffend dat werkte bleek tijdens het doorlopen van de stappen. Bodhi voelde haarfijn aan als er iets emotioneel bij mij veranderde en Caren gaf veel aandacht aan wat er in mijn lijf gebeurde en maakte dat bewust bij me. Ook werd duidelijk voor me waardoor ik mij liet tegenhouden, een overtuiging die ik had gehad en de totaal niet klopte werd opeens zichtbaar door een prachtige synchroniciteit!Het effect van deze coaching sessie was sterk merkbaar in de weken erna. Ik voelde me bevrijd en het lukte nu wel om verdere stappen te zetten zodat ik mijn praktijk weer kon opstarten.
Een volmondig ja: ik kan Caren samen met de hulp van Bodhi van harte aanraden als je een verhelderende, fijngevoelige en intuïtieve vorm van coaching zoekt, waarbij alles wat je ervaart in je lijf ook wordt meegenomen en bekrachtigd, kortom een hele mooie en verbonden vorm van coaching.

Dank je wel Caren en Bodhi!                                           

Indurekha