MOET jij ook altijd zoveel?

Heb jij ook zo'n stem in je hoofd die de hele dag zegt wat je 'moet' doen. Ik heb eigenlijk een hekel aan dat woord 'moeten' en wordt er een beetje dwars van. Ik 'moet' helemaal niks! Toch heb ik me heel lang laten opjagen door die stem in mijn hoofd en had totaal geen rust meer. Als ik even ging zitten, sprong ik na 3 seconde weer op om weer wat te gaan doen omdat die stem telkens een nieuwe klus voor me bedacht. Zelfs 's nacht hield die stem in mijn hoofd me wakker waardoor ik ging piekeren wat ik de volgende dag allemaal 'moest' doen.                         

Door te luisteren naar die stem had ik nooit rust. En dat klinkt een beetje raar maar ga er maar eens op letten. Die stem heeft overal een mening over en bijna altijd negatief.  Of wat andere mensen er wel niet van zullen denken.

Gelukkig ligt de tijd achter mij dat ik alleen nog maar luister naar die stem in mijn hoofd. Nu heeft mijn gevoel ook weer wat te zeggen waardoor mijn hoofd, hart en buik weer in verbinding met elkaar zijn. Ik leef mijn leven naar mijn wensen en verlangens en niet naar de verwachtingen van anderen.

Wil jij dat ook? Neem dan snel contact met mij op voor gratis kennismakingsgesprek: 

 info@lekkerwerkenmethsp.nl


#ikmoetzoveel #steminjehoofd #verwachtinganderen #piekeren #eigenleven